Zeybekci'den ilçelere çıkarma

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci; Çameli, Serinhisar ve Acıpayam'da ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarındaki katkılarından dolayı partililere teşekkür etti.

Yerel seçimlerin ardından teşekkür etmek için ilçeleri ziyaret etmeye başlayan geçmiş dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci; Çameli, Acıpayam ve Serinhisar’da ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları nedeni ile kendilerine teşekkür eden Zeybekci, "Partimizin asıl emekçileri olan gönüllülerimizle her zaman bir araya geliyoruz. Bu sefer yerel seçimdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istedik. Bizleri yine yalnız bırakmadılar, büyük ilgi gösterdiler; teşekkür ederiz" dedi.

İlçe gezilerine Çameli Belediye Başkanlığı'nı ziyaretiyle başlayan (AK PARTİ) Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile görüşmeleriyle ilgili olarak "Hemşerilerimizin teveccühü ile yeniden göreve gelen kıymetli başkanımızı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri dolayısıyla başta kendileri olmak üzere İlçe Başkanımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanımıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanımıza ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, ilçemize hizmette başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.

Yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ettiği Başkan Arslan’a üçüncü döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Zeybekci, seçim sürecinde yapılanlar ile Çameli'yi daha da geliştirmek için bu dönem yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı, ilçenin ihtiyaçları ile ilgili de istişarede bulundu.

ÇAMELİ TEŞKİLATI İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra AK PARTİ Çameli İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, partililerine "Hizmet yolculuğumuzda kardeşlik ve birliktelik ruhunu bir an olsun kaybetmediğimiz değerli ilçe teşkilatımız, bugün bir kez daha sizlerle bir aradayız. İlçe Başkanımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanımıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ile tüm teşkilat mensuplarımıza seçim çalışmaları ile misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Çok daha güzel günlere, hep beraber yol alalım" diye seslendi

ACIPAYAM TEŞKİLATI, ZEYBEKCİ'Yİ BAĞRINA BASTI

AK PARTİ Acıpayam İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Zeybekci, partililerini dinledi ve yerel seçimdeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti; "Bugün burada kıymetli teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. İlçe Başkanımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanımıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanımızla her bir teşkilat mensubumuza, davamıza gösterdikleri ilgileri ve gayretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizlerle, bundan sonra da el birliğiyle çalışarak çok daha güzel işler yapacağız" dedi 

SERİNHİSAR İLÇE TEŞKİLATINI DA UNUTMADI

Bu haftaki ziyaretlerinin son durağı olarak AK PARTİ Serinhisar İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Zeybekci, İlçe Başkanı Halil Keyik'in yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla görüştü, ilçedeki parti faaliyetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Zeybekci, ilçe ziyaretlerinde, partililerini dünyada ve Türkiye'deki güncel sosyoekonomik gelişmeler ile piyasalara etkileri hakkında da bilgilendirdi.