Zolan'dan Çavuşoğlu'na gönderme!

Son dönemlerde siyaset dünyasında çokça dile getirilen polemiklere bir yenisi daha ekleniyor. AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, CHP'li aday Bülent Nuri Çavuşoğlu'na 'seviye' ifadesi ile gönderme yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na otobüslü göndermede bulundu.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sırasında mevcut Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı olan Osman Zolan’ın konuşma yaptığı sırada CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun seçim aracı müzik ile geçti ve Zolan’ın konuşması bölündü. Zolan, bu hareketi nezaketsizlik olarak değerlendirdi. Zolan, CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na otobüslü göndermede bulundu.

“SEVİYE” POLEMİĞİNİ BAŞLATTI

CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun bir süredir genel merkezden gelen otobüs üzerinden halkı selamlamasına atıf yapan Başkan Zolan, “Denizli’de 10-15 gündür otobüs dolaşıyor gördünüz mü? Biz esnaf esnaf dolaşıyoruz, vatandaşlarımızın ellerini sıkıyoruz. Bazı adaylarımızda otobüslerinden selam veriyor. Bazılarımız farklı. Otobüsün üstünden bakmak bize göre değil. Biz vatandaşlarımızla aynı seviyede oluruz. Aynı seviyede ellerini sıkarız, kucaklaşırız. Siyasette nezaket çok önemlidir. Bir yerde toplantı varsa, konuşma esnasında başka bir şey yapmamak gerekir” şeklinde göndermede bulundu.